Gratis levering binnen 72 uur met betaling bij levering!

Vergelijking: Durlem VI50 wasverzachter en Durlem VI50 Duo wasverzachter?

Geplaatst door Paul promo op

Vergelijking: Durlem VI50 wasverzachter en Durlem VI50 Duo wasverzachter?

Wat te weten over de Durlem VI50 en VI50 Duo ontharders?

Een waterontharder is een elektronisch apparaat dat de hardheid van water vermindert om het schoon in gebruik te maken. Het vermindert het watergehalte van calcium- en magnesiumzouten. De waterontharder bestaat uit een zouttank en ionenwisselaarharsen. Zo'n apparaat maakt het mogelijk om de TH uit het water te verwijderen door de aanwezigheid van aardalkalizouten (sulfaten, magnesiumchloriden, magnesiumchloriden, carbonaten, enz.).

Het grijpt effectief in in de strijd tegen huidproblemen als gevolg van een slechte waterkwaliteit, omdat hard water (rijk aan kalksteen) de huid irriteert en uitdroogt, het veroorzaakt een jeukende huid en lichamelijke ongemakken. Onthard water optimaliseert de effectiviteit van reinigingsproducten (zepen) en cosmetica. Daarom is het gebruik van een wasverzachter noodzakelijk.

De meesten van ons kennen het belang van waterontharders al. Niemand wil water drinken dat verontreinigd is met lood, plastic of andere stoffen. Iedereen is op zoek naar een wasverzachter en als gevolg daarvan biedt de markt ons er een veelvoud van. Hiertoe behoren de Durlem VI50 en de VI50 Duo , die allemaal goed bekend zijn bij het publiek.

Hoe werken deze twee reuzen aan het verminderen van de waterhardheid? Wat zijn hun kenmerken en bijzonderheden? Is de een effectiever dan de ander? Velen vragen zich af.

DE DURLEM VI50

De VI50 is een elektronische volumetrische ontharder die geschikt is voor 02 tot 05 personen. Het regenereert op basis van waterverbruik met een stroomsnelheid die gemakkelijk 1,5 kubieke meter per uur kan bereiken. De stroomvoorziening wordt verzorgd door een generator met een capaciteit van 230 V. De minimale werkdruk is 1,8 bar/8 bar en een jaarlijks verbruik van 180 kubieke meter. Het zoutgehalte is ongeveer 25 kg. Het kan 10 liter hars bevatten en kan een heel huis met maximaal twee badkamers dienen.

DE DURLEM VI50 DUO

Daarentegen is de VI50 Duo een ontharder die meerdere voordelen heeft. Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft een meertalige knop waarmee u de gewenste taal kunt selecteren. Het is uitgerust met een dubbele monosferische harsfles , een zoutalarm dat u informeert over de staat van het zout in de tank. Een onderhouds- en lekkagesleutel informeert u ook over eventueel uit te voeren onderhoud. De vakantiemodustoets is ook een van de kenmerken van de VI50 DUO. Dit type wasverzachter heeft een laag stroomverbruik. De zouttank kan tot 40 kg zout bevatten en de harscapaciteit is 10 liter. Zeer resistent en economisch, de minimale werkdruk is 2 tot 6 bar. Het apparaat zelf wordt elektrisch aangedreven door een 230/12v transformator.

Product gerelateerd aan dit artikel

Liquid error (snippets/product-form-2 line 13): product form must be given a product
Bekijk het product

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in deze producten!

← Vorige post Volgende bericht →