Gratis levering binnen 72 uur met betaling bij levering!

De vaillant ECOTEC pro condenserende gasmengketel voor wandmontage

Geplaatst door Paul promo op

De vaillant ECOTEC pro condenserende gasmengketel voor wandmontage

De vaillant ECOTEC pro condensatiewandketel op gas, verkrijgbaar in Brussel

De condensatieketel op gas is een compacte en efficiënte ketel met een elegant design. Het is onmiddellijk en integreert discreet in uw interieur. Uitgerust met nieuwe functionaliteiten, biedt het de garantie van een comfortabele verwarmingsverzekering.

Het grote voordeel is dat het nieuwe display met achtergrondverlichting het gemakkelijker maakt om te controleren zijn bedrijfsstatus en maakt een gemakkelijke aanpassing van de belangrijkste parameters mogelijk. Het is krachtig genoeg om de verwarming en warmwaterbehoefte van een gezin van maximaal 4 personen te dekken.

VRAAG GRATIS OFFERTE AAN

Het heeft een modulair voedingscircuit. Het kan zowel met aardgas als met vloeibaar gas (propaan) worden geleverd. Het lost ruimteproblemen op, omdat het de meest compacte afmetingen op de markt heeft. Deze combiketel past onopvallend in zijn omgeving en is perfect aanpasbaar aan kleine oppervlakken.

Het verwarmingsvermogen bereikt 24 KW. De prestaties worden gecombineerd met een laag stroomverbruik in stand-by. Deze factor maakt het een krachtig apparaat, maar net zo zuinig. De vele voordelen die deze ketel biedt, moeten worden beschouwd als het gevolg van de lange ervaring van zijn productiehuis.

Het biedt een indrukwekkend sanitair comfort in overeenstemming met de geldende normen op dit gebied. De betrouwbaarheid wordt gerechtvaardigd door de talrijke controlesensoren en door het digitale informatiesysteem. De sanitaire wisselaar is gemaakt van roestvrij staal en is een van zijn garanties voor stevigheid. Deze ketel wordt verkocht met een zeer voordelige garantie die alle ernst en kwaliteit van de producten in het assortiment aantoont.

VRAAG GRATIS OFFERTE AAN

De Junkers bosch condensatiemuur met gemengd gas bij Brussel

Het resultaat van een zoektocht naar een eenvoudige en innovatieve oplossing voor het verwarmingsprobleem, de Junker Bosch gemengde condensatie-unit voor wandmontage voldoet aan al uw verwarmingsbehoeften en is gebruiksvriendelijk. De kwaliteit is het resultaat van een lange ervaring in de productie van ketels.

Het is ultra-efficiënt, ruimtebesparend en wordt door een groot aantal mensen geadopteerd vanwege zijn efficiëntie. Deze moderne condensatieketel op gas is een echte oplossing om de winterkou buiten je huis te houden en om te toveren tot een gezellig nest.

Het vereist geen installatieruimte voor een stortbak en is verkrijgbaar in een versie voor direct water. Hij is uitgerust met een elektronisch ontstekingssysteem. Al deze technische gegevens maken van deze aardgasketel de oplossing voor al uw verwarmingsproblemen.

Het is uitgerust met een veiligheidsvoorziening en een zelfdiagnosesysteem om eventuele storingen te signaleren en te voorkomen. Dit systeem maakt de ketel efficiënt en aanpasbaar aan alle soorten gebruik. Het intensieve gebruik verandert op geen enkele manier de effectiviteit en belangrijke eigenschappen ervan.

Het is ontworpen om koeling en verwarming in een besloten ruimte te vergemakkelijken. Zijn type aansluiting, de energiekwaliteit van zijn productie en zijn discretie zijn de factoren die in het voordeel zijn van deze gasketel.

Om een ​​rustige winter te garanderen, moet u de Junker Bosch gemengde condensatiegaswandketel gebruiken. Het maakt je interieur tot een gastvrije, warme plek waar het leven kan floreren.

← Vorige post Volgende bericht →