Gratis levering binnen 72 uur met betaling bij levering!

Waar zit het verschil tussen ecoTEC pro en ecoTEC plus?

Geplaatst door Paul promo op

Waar zit het verschil tussen ecoTEC pro en ecoTEC plus?

            Wat zijn de verschillen tussen ecoTEC pro en ecoTEC plus van Vaillant?

Het hebben van een verwarmingssysteem is tegenwoordig een noodzaak.
Om een ​​dergelijke dienst te verlenen, zou het nodig zijn om een ​​hoogwaardig en geavanceerd elektronisch apparaat te hebben: de ketel. De ketel is het belangrijkste onderdeel van een centrale verwarming, vergelijkbaar met een vuur dat continu wordt gevoed door aardgas uit een leiding die is aangesloten op een externe gasleiding.

Afhankelijk van het ontwerpmodel maken sommige ketels het mogelijk om naast verwarming ook sanitair warm water te produceren door een boiler toe te voegen. Ze verschillen van lucht-naar-lucht warmtepompen. Ketels produceren alleen warmte, in tegenstelling tot de lucht-naar-lucht-warmtepomp die zijn verwarmingssysteem kan omkeren om als airconditioning te fungeren.

Ketels zijn er in verschillende soorten. Er zijn houtketels, gasketels en condensatieketels op gas en olie. Van de laatste noemen we: de dappere ecoTEC pro en de ecoTEC plus .

VRAAG GRATIS OFFERTE AAN

ECOTEC PRO

De ecoTEC pro heeft een opmerkelijk vermogen, is zeer compact en zeer resistent met een goed onderhouden ontwerp. Het is geschikt voor de warmwater- en warmtebehoefte van een huishouden tot 4 personen. Hij biedt zowel een uitstekend verwarmingscomfort met een vermogen van 24 kW. De kwaliteit van de levering van warm tapwater is driesterrencomfort ( EN 13203-norm). Het charmeert met zijn gemengde besturingssysteem. Hij levert 7,5 tot 24 kW verwarmingsvermogen en 13,4 l/min tapwaterstroom , d.w.z. een thermisch rendement van 107%. Het is samengesteld uit verschillende elementen die het een lange levensduur en benijdenswaardige efficiëntie geven. In dit geval is het de roestvrijstalen wisselaar en vooral de krachtige circulatiepomp.

ECOTEC PLUS

Efficiënter en ultra-ergonomisch, de ecoTEC plus heeft een zeer succesvol ontwerp. Het is uitgerust met een ELGA-gassysteem waardoor het een uitzonderlijk verwarmingsvermogen heeft van 25 tot 30 kW, dat een heel huis of een appartement kan voeden. Het vermogensmodulatiebereik van ELGA maakt het mogelijk om precies in te spelen op de behoeften van de installatie. ELGA controleert zichzelf voortdurend en bij een systeemstoring blijft het verwarmingscomfort in de installatie verzekerd dankzij de “Comfort Safe ”-modus.

De efficiëntie, hoewel hoog (108% op PCI), biedt ook voordelen op het gebied van elektriciteitsbesparing en 3-sterrencomfort. De elektronische kaart van de ketel zorgt ervoor dat hij zuinig is en getuigt van zijn lage verbruik in stand-by van minder dan 2 W.
EcoTEC plus-ketels besparen geld op gas- en elektriciteitsrekeningen.

← Vorige post Volgende bericht →